Sedan kom påsken och jag blev skapligt frisk och vi firade påsk på olika håll och kanter.
Tyvärr blev både jag och N fullständigt nedslagna av vad vi först trodde var matförgiftning på annandag påsk. Jag vaknade kl 8 på morgonen av att N flög ner för trappen till toan och super-duper-spydde!!! Kände hur min egen mage började att värka successivt under dagen och sen kom magattacken även till mig, fast såklart dubbelt så illa och dubbelt så länge. För medan N låg och sov hela måndagen och stannade hemma från jobbet på tisdagen så var han ändå helt återställd på tisdagen och kunde börja äta som vanligt igen. Jag däremot med min usla klena tarmflora låg däckad ända från måndagen till fredagen i veckan. Fredagen var jag ändå uppe som vanligt på men jag har absolut inte kunnat komma igång med ätandet än.
Har levt på fil/Proviva hela veckan och smaklökarna verkar ha ändrat sig, för saker smakar inte likadant som förut. Igår kväll gjorde N i ordning lite mysig fredagsbuffé med grillad kyckling, melon, oliver, revbensspjäll och brie och lite sådant och vad jag än åt av så smakade inte som det brukar göra. Kunde äta kyckling och melon och that´s it. Det är ganska tråkigt med tanke på att jag är en liten matälskare sedan innan.
Nu blir det en mycket lugn helg, förhoppningsvis ute i trädgården så mycket jag orkar och sedan lite försök till motion för att försöka få bort min onda rygg/kropp som jag fått av att ha legat ner för mycket på sista tiden. Usch och fy för att vara sjuk. Nu vill jag bara se framåt och satsa det sista på sista veckans praktik och sedan är det en veckas rapportskrivning som gäller, då jag tyvärr kommer att få jobba dubbelt så hårt som jag hade tänkt mig! Men men, what does not kill you makes you stronger sägs det ju! Upp till bevis!
dödläge i annan bemärkelse |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar