måndag 23 september 2013

tuvr

Alltså jag vet inte vad som har hänt men på sista tiden tycker jag att jag har börjat att få en hel del flyt med saker och ting. Folk som känner mig väl vet att jag är drabbad av enorm otur i vardagen. Kan något dåligt hända så händer det gärna mig, och det är så illa att sedan jag träffade N så verkar det ha drabbat honom/oss i vårt liv också. Som jag sagt förut så är jag en levande jinx. Brukar varna folk för det!

MEEEEEN nu jäklar vet ni, har börjat att vinna på lotter, fick mitt förstahandsval till nästa praktik i höst i en lottdragning så jag slipper pendla, det gick jättesmidigt när vi byggde stommarna till planket, fick med mig N ut på en liten shoppingtur i helgen, får fina betyg i skolan, bilen gick igenom besiktningen galant idag osv osv. Listan kan göras lång, och visst är det så att saker jag nämnt inte bara handlar om tur, men vissa saker väljer jag att se som lite tur iaf. ;)

Just det här med lottdragningen om pratiken känns extra gött. Vi går ut på 6 v praktik det sista vi gör denna termin så ni kan ju tänka er vad både väder och mörker gör med en pendlande människa. Jag var på US i Linköping förra praktiken och vill gärna till Vrinnevi igen, och så blev det! Woohoo. Nu är det för visso inget som säger att det jag valde är en bra praktikplats bara för att det råkar vara i staden jag bor i men jag hoppas att det kommer att bli bra! :)

En sak jag dock inte haft så tur med på sista tiden är iaf mina träningsbyxor. Har tydligen gått omkring, gud vet hur länge, med ett väl synligt stort hål mitt i ass cracket på gymet och även till och från gymet utan att nån sagt nåt! Suttit på spinningpass rakt framför folk med asset upptryckt med detta hål!!!! Pinsamt!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar